Extrifit BCAA Instant 300g


619 Kč

Tento exkluzivní produkt Extrifit BCAA Instant 300g pocházející od značky EXTRIFIT snadno můžete pořídit tady opravdu výhodně. Cena od 619 Kč

Popis produktu

Extrifit BCAA Instant 300g
BCAA Instant jsou revoluční právě svou formou – jedná se o instantní, tedy rozpustné, volné větvené aminokyseliny (free form), které můžete užívat i v průběhu cvičení, a to ve formě chutného nápoje. BCCA Instant si můžete připravit kdykoliv v průběhu dne, nápoj je hotový za několik vteřin. BCAA Instant jsou velmi praktické a vyhovují požadavkům i těch nejnáročnějších sportovců.
BCAA Instant obsahuje dvakrát více leucinu než isoleucinu a valinu. Leucin je považován za nejdůležitější z BCAA pro procesy probíhající ve svalech při tréninku a po něm. Je ovšem nutné přijímat všechny tři BCAA. Poměr 2:1:1 odpovídá fyziologické potřebě jednotlivých BCAA a zajistí jejich nejvyšší efekt. Při vyšších dávkách leucinu nemusí dojít k jeho většímu využití, protože platí Rubnerův zákon limitní aminokyseliny (využití aminokyselin z přijatých bílkovin závisí na obsahu nejméně zastoupené esenciální aminokyseliny) a Wolfův zákon o nadbytku esenciálních aminokyselin (příjem libovolné esenciální aminokyseliny ve velkém nadbytku narušuje metabolismus ostatních aminokyselin a zesiluje projevy limitní aminokyseliny).
Přichuť jablko nebo višeň
FIGHTER-SHOP.CZ – EXTRIFIT